İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ 2019 KAPSAMINDA UYGULANAN TEŞVİKLER

Üniversitemizin Değerli Mensupları,

Üniversitemizi temsilen Merkezimiz, 2019 yılı içinde de muhtelif kurum ve kuruluşlar işbirliği ile öğrencilerimizi bilgilendirme hizmetlerini sürdürmeye devam etmektedir.

AKGİM, İŞKUR ve Üniversitemizin Mühendislik Fakültesi işbirliği kapsamında, aşağıda yer alan bilgiler doğrultusunda, “İstihdam Seferberliği 2019 Kapsamında Uygulanan Teşvikler” hakkında bilgilendirme yapılacaktır.

Bir taraftan iş gücüne katılımın ve istihdam oranlarının yükselmesine, diğer taraftan ise işsizlik oranının düşmesine olanak sağlama hedefleri doğrultusunda gerçekleştirilecek olan seminere Üniversitemizin tüm personelleri ve öğrencileri davetlidir.

TARİH : 24 Nisan 2019

SAAT   : 10.30

YER      : Mühendislik Fakültesi AMFİ

Akdeniz Üniversitesi  Girişimcilik ve İş Geliştirme U. ve A. Merkezi (AKGİM)