Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışması Final Sergisi

Değerli Akdeniz Üniversitesi Mensupları

Akdeniz Üniversitesi Girişimcilik ve İş Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi’mizce (AKGİM) yürütülen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katılan ve Merkezimizce düzenlenen 2017 Yılı Girişimcinin Çatısı Yarışması’nda 2.lik derecesine layık görülen, Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Onur KARAMAN, TÜBİTAK-Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) Grup Yürütme Komitesi tarafından, 20-21-22 Kasım 2017 tarihlerinde Selçuk Üniversitesi Alaaddin Keykubat Kampüsü’nde gerçekleştirilecek olan “2238- Girişimcilik ve Yenilikçilik YarışmasıFinal Sergisi”ne katılmaya hak kazanmıştır.

Öğr. Gör. Onur KARAMAN’a başarılar dileriz.

Girişimcilik ve İş Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKGİM)