ANSİAD ve AKGİM işbirliği ile İş Fikirleri Yarışması düzenlenmektedir.

Değerli Akdeniz Üniversitesi Mensupları

Batı Akdeniz Bölgesi’nde ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora programı öğrencileri arasında girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla, Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD)ve AKGİM arasında işbirliği sağlanmıştır. Bu kapsamda:

ANSİAD, Girişimcilik Ekosistemine yönelik olarak İş Fikirleri Yarışması (http://bidusunsenbulursun.com/ ) düzenlemiştir.

Girişimcilik iş fikrine sahip öğrencilerimizin ve öğretim elemanlarımızın (doktora kategorisine başvurmak koşuluyla), ödüllü iş fikri yarışmasına katılma fırsatları bulunmaktadır.

Özgün, yenilikçi ve inovatif iş fikirlerine sahip öğrenci ve öğretim elemanlarının teşviklerinin sağlanmasını diler, saygılar sunarız. Değerli katkılarınıza şimdiden teşekkür ederiz.

Girişimcilik ve İş Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi

(AKGİM)