ANSİAD 7.İŞ FİKRİ YARIŞMASI STARTI HAKKINDA

Değerli öğrencilerimiz;

Üniversitemizin Batı Akdeniz Bölgesi’nde ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora programı öğrencileri arasında girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması, iş planı ve iş kurma süreçleri ile ilgili eğitim bilgilerinin pekiştirilmesi, yeni iş fikirleri ortaya çıkarma ve bunları sunma becerilerinin geliştirilmesi amacıyla ANSİAD Girişimcilik Ekosistemi Programı kapsamında düzenlenen “İŞ FİKRİ YARIŞMASI” her yıl olduğu gibi bu yıl da ekte yer alan Şartname doğrultusunda gerçekleştirilecektir.

Özgün, Yenilikçi, İnovatif, Yaratıcı, Teknoloji Tabanlı İş Fikirleri yarışmasına başvurularınız için on-line Ön Başvuru Formu, http://bidusunsenbulursun.com/basvuru/ adresine yüklenmiştir.

ŞARTNAME ‘ye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.