ANSİAD 7. İŞ FİKRİ YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ

Üniversitemizin Değerli Mensupları,

Batı Akdeniz Bölgesi Üniversitelerinden Akdeniz Üniversitesi, Antalya Bilim Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ve Antalya Sanayici ve İşinsanları Derneği (ANSİAD) işbirliği ile 15 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirilen İş Fikri Yarışması Finali’nde dereceye giren katılımcılara, 12 Aralık 2019 tarihinde Akra Hotel’de gerçekleştirilen Ödül Töreni ile ödülleri takdim edildi.

Üniversitemizi yüksek lisans/doktora kategorisinde temsil eden ve “Yeni Nesil Nanomalzeme  Tabanlı Biyouyumlu Pedikül Vida Üretimi” isimli projesiyle birincilik ödülüne layık görülen Tıp Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Hakan ÇAKIN ve ekibinde yer alan Prof. Dr. Afşin GÜNGÖR, Dr. Hasan ÖZDOĞAN, Dr. Onur KARAMAN ve Öğr. Gör.  Yiğit Ali ÜNCÜ, ödüllerini TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Simone KASLOWSKI’den,

Üniversitemizi ön lisans/lisans kategorisinde temsil eden ve , “Online Geri Dönüşüm” isimli projesiyle ikincilik ödülüne layık görülen Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi öğrencisi Recep Tayyip ÇAM, ödülünü Antalya Ticaret Borsası Başkan Vekili ve ANSİAD üyesi Halil BÜLBÜL’den almışlardır.

Söz konusu yarışma sürecinde emeği geçen Üniversitemiz öğretim üyelerine de teşekkür sertifikası takdim edilmiştir.

Ödüle layık görülen proje sahiplerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.