ANSİAD 6.İŞ FİKRİ YARIŞMASI STARTI DUYURUSU

Üniversitemizin Değerli Öğretim Elemanları/ Öğrencileri;

ANSİAD Girişimcilik Ekosistemi Programı kapsamında, Batı Akdeniz Bölgesi’nde ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora programı öğrencileri/ öğretim elemanları (doktora kategorisine başvurmak koşuluyla) arasında girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması, iş planı ve iş kurma süreçleri ile ilgili eğitim bilgilerinin pekiştirilmesi, yeni iş fikirleri ortaya çıkarma ve bunları sunma becerilerinin geliştirilmesi amacıyla girişimcilik yarışması gerçekleştirilecektir.
Özgün, Yenilikçi, İnovatif, Yaratıcı, Teknoloji Tabanlı İş Fikirleri yarışmasına katılacak girişimciler ve/veya girişimci grupları, http://bidusunsenbulursun.com/ adresindeki on-line “Ön Başvuru Formu” nu doldurmak suretiyle başvurularını yapabileceklerdir.

6. İş Fikri Proje Özeti Son başvuru Tarihi: 09 Kasım 2018

İki ayrı kategoride yapılacak yarışmanın Jüri değerlendirmeleri sonucunda;
Birincilik Ödülleri    : 30 gr. Altın
İkincilik Ödülleri     : 20 gr. altın
Üçüncülük Ödülleri : 10 gr. altın

Yarışmaya katılanlara “Katılım Belgesi” verilecektir.

ŞARTNAME SON HALİ