ANSİAD 18. Girişimcilik Günleri Online Fikir Maratonu

ANSİAD 18. GİRİŞİMCİLİK GÜNLERİ kapsamında HABİTAT ve ANSİAD iş birliği ile düzenlenen
Akıllı Şehirler için Akıllı ÇözümlerOnline Fikir Maratonu,
27-28 Kasım 2020 tarihlerinde ONLINE platformlar üzerinden gerçekleştirilecektir.

Online Fikir Maratonu ile bilişim sektörünün en çok ihtiyaç duyacağı ve
en hızlı gelişim sağlayacağı IoT alanın büyümesinin desteklenmesi,
Türkiye’de yenilik pazarının büyümesine katkıda bulunulması,
gençlerin teknoloji üretme ve geliştirme konusundaki ilgilerinin artırılması hedeflenmektedir.

Fikirlerin yarışacağı etkinlikte çeşitli alanlarda gerçekleştirilecek akıllı çözümler,
özel jüri tarafından değerlendirilecek ve fikirlerin hayata geçirilmesi için ödüller verilecektir.

Türkiye genelindeki katılıma açık etkinliğe üniversitemiz öğrencilerinin katılımları,
girişimcilik algısının yerleşmesine ve girişimcilik ekosisteminde varlıklarını sürdürmeye
önemli ölçüde katkı sağlayacaktır.

SON BAŞVURU TARİHİ: 25 KASIM 2020

GENEL BİLGİLER İÇİN TIKLAYINIZ