8. İş Fikirleri Yarışması “Ön Eleme Değerlendirme Sonuçları”

ANSİAD GİRİŞİMCİLİK EKOSİSTEMİ PROGRAMI, ÖDÜLLÜ 8. İŞ FİKRİ YARIŞMASI

Akdeniz Üniversitesi Girişimcilik ve İş Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKGİM) ve Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) iş birliği ile 3 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan “8. İş Fikirleri Yarışması“na” (Bi Düşünsen Bulursun), Üniversitemizin Ön Lisans, Lisans, Yüksek Lisans ve doktora programı öğrencilerinden toplam 17 proje başvurusu yapılmıştır.

Söz konusu projeler Merkezimizce (AKGİM) oluşturulan jüri tarafından, projenin uygulanabilirliği, rekabet potansiyeli, uygulama kolaylığı, verilerin tutarlılığı, iş fikrinin özgünlüğü ve yeniliği, pazar potansiyeli, finansal getirisi kapsamında değerlendirilmiş ve ekte bilgileri bulunan ön lisans/lisans kategorisinde 3, yüksek lisans/doktora kategorisinde 3 olmak üzere toplamda 6 proje başvuranımız, 03 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan “8. İş Fikirleri Yarışması Finali”ne katılmaya hak kazanmıştır.

Batı Akdeniz Bölgesi Üniversitelerinden Akdeniz Üniversitesi, Antalya Bilim Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi öğrencilerinin başvurusuna açık olan söz konusu yarışmanın finalistlerine başarılar dileriz.

Girişimcilik ve İş Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKGİM)

“8. İŞ FİKRİ YARIŞMASI” FİNALE KALAN PROJELER

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS/LİSANS ÖN ELEME DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

SIRA AD SOYAD BİRİMİ İŞ FİKRİ ADI EKİP ÜYELERİ