2020.13.40 Girişimcilik Günleri Hazırlık Komitesi Toplantısı

Batı Akdeniz Üniversiteleri ve ANSİAD iş birliği ile her yıl düzenlenen  Girişimcilik Günleri Hazırlık Komitesi ilk toplantısı online  olarak yapıldı. Üniversitemizi temsilen; Merkez Müdürü Prof. Dr. M. Gürhan YALÇIN ve Merkez Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Beyhan AKSOY katıldı. Başvuruların online alınacağı kararlaştırılan ANSIAD 18. Girişimcilik Günleri  Yarışması  ile ilgili koşullar, ilerleyen tarihlerde duyurularımızda yayınlanacaktır.