2019 İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ

Üniversitemizin Değerli Mensupları,

İstihdam Seferberliği ilan edilen 2019 yılında, bir taraftan iş gücüne katılımın ve istihdam oranlarının yükselmesine, diğer taraftan ise işsizlik oranının düşmesine olanak sağlama hedefleri doğrultusunda,  İŞKUR yetkilisi tarafından, “İstihdam Seferberliği 2019 Kapsamında Uygulanan Teşvikler” hakkında bilgilendirme yapılacaktır.

Üniversitemizin tüm personelleri ve öğrencileri davetlidir.

TARİH : 15 Nisan 2019

SAAT   : 14.00

YER      : Enstitüler Binası 2. Kat Konferans Salonu

Akdeniz Üniversitesi  Girişimcilik ve İş Geliştirme U. ve A. Merkezi (AKGİM)