2019.8.35. ANSİAD ‘Bİ DÜŞÜN SEN BULURSUN’ Yarışması Eğitim ve Mentörlük Hizmeti

ANSİAD GİRİŞİMCİLİK EKOSİSTEMİ PROJESİ, ÖDÜLLÜ 7.İŞ FİKRİ YARIŞMASI Kapsamında Ön Elemeyi geçen, Akdeniz Üniversitesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Antalya Bilim Üniversitesi öğrenci ve öğretim elemanlarına,
01 Kasım 2019 tarihinde AKGİM’de,
Üniversitemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Beyhan AKSOY tarafından “İş Modeli Hazırlama (KANVAS),
Pazarlama, Finans, ve Girişimcilik”, Antalya Teknokent yetkilisi İbrahim YILDIRIM tarafından “Yatırımcılarla İlişkiler ”,
TTO yetkilisi Feride ÖZDEMİR tarafından “Fikri Mülkiyet Hakları” hususlarında eğitim gerçekleştirilmiştir.